Εγκαίνια της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Κομποτίου
Ημερομηνία Τετάρτη, Μάιος 28 @ 09:25:39 EEST
Θέμα Νέα Γενικότερου Ενδιαφέροντος


Χαιρετισμός Δημάρχου Κομποτίου

Η ανέγερση της αίθουσας  αυτής, με συνολική δαπάνη 260.000€, ικανοποιεί μια βασική ανάγκη των Σχολείων.
Ταυτόχρονα, διευκολύνει το έργο των εκπαιδευτικών, αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πολλαπλή αξιοποίησή της σε θέματα εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων και άλλων δραστηριοτήτων.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι με την αίθουσα που σήμερα εγκαινιάζουμε, με τις ευλογίες της εκκλησίας μας,  και όλες γενικά τις εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Δήμος μας, τα σχολεία μας θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν ακόμα καλύτερα και αποτελεσματικότερα την αποστολή τους,  στα παιδιά της περιοχής μας.


Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου Κομποτίου

Η   αίθουσα, θα αποτελέσει για την τοπική μας κοινωνία, κυψέλη πολιτιστικής δημιουργίας, ζωτικό αντίδοτο στα ναρκωτικά και τα αδιέξοδα της νεολαία μας.
Ευχαριστώ την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα  τον Νομάρχη κ. Παπαβασιλείου όχι μόνον για την χρηματοδότηση αυτού του έργου αλλά για το γενικότερο ενδιαφέρον που δείχνει στα προβλήματα του δήμου μας.
Τον ευχαριστώ ακόμη για το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 80000 ευρώ που προορίζεται για την συντήρηση των σχολικών κτηρίων.
Ευχαριστώ τον  Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, τις Διευθύνσεις και το διδακτικό προσωπικό για την πολύτιμη συνεργασία τους, τόσο κατά τη διαδικασία ανέγερσης της αίθουσας, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων μας.
Τελος, εύχομαι σε όλα τα παιδιά να χαρούν αυτή την αίθουσα, να την αγαπήσουν, να αγαπούν το σχολείο τους και να  προοδεύουν, για να μπορέσουν να εκπληρώσουν στο ακέραιο τα δικά τους όνειρα και τις προσδοκίες των γονιών και των δασκάλων τους.


Ο Δήμαρχος
Ευστάθιος Γιαννούλης


Το άρθρο αυτό προέρχεται από www.kompoti.gr
www.kompoti.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
www.kompoti.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=151