Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κομποτίου
Ημερομηνία Πέμπτη, Δεκέμβριος 18 @ 08:39:01 EET
Θέμα Δημοτικά Νέα


Ολοκληρώνεται και η Β’  βάση της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Κομποτίου και αυτές τις μέρες συνέρχεται η αρμόδια Επιτροπή για να εξετάσει τις νέες προτάσεις και να διαμορφώσει την τελική μορφή της Μελέτης. Φυσικά εκείνο που ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο στο Κομπότο-Σέλλαδο είναι ποιες περιοχές μπαίνουν στο σχέδιο Πόλεως.


Απ’ τη συχνή επαφή που είχε ο Δήμος μας με τους Τεχνικούς της Μελετητικής ομάδας της εταιρείας «ΘΕΩΡΗΜΑ» είχε βεβαιωθεί ότι το Σχέδιο Πόλεως δεν θα επεκτείνονταν σε μεγάλη βαθμό καθώς πολλοί το εύχονταν και μάλιστα είχαν καλλιεργήσει τον ευσεβή πόθο ότι θα περιλάμβανε και τμήματα κάτω από την Εθνική Οδό, στον ¶γιο Νικόλαο.

Τελικά η Μελετητική Ομάδα υιοθετεί πολύ περιορισμένη επέκταση έτσι που οι περιοχές του Πολεοδομικού Σχεδίου στο σύνολο τους να μην ξεπερνάνε τα 300 στρέμματα.

Ο Δήμος μας θα υποβάλει τις τελευταίες βελτιώσεις στην περιφέρεια και θα επακολουθήσει η έγκρισή της.

Τα επιπλέον κομμάτια είναι: Όλα τα Σωκήπια, μέχρι του ΚΟΝ – ΖΑΚ κι επάνω ως τη Σπηλιά, ενώ απ’ την Κατσαρέλω πιο πάνω μπήκε ένα κομμάτι απέναντι απ’ την Επαρχιακή Οδό από τη στροφή ως το νέο Νεκροταφείο.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από www.kompoti.gr
www.kompoti.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
www.kompoti.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=175