, 26 @ 13:57:30 EET


ναδημοσευση ρθρου της Εφημερδας Μαχητς (ριθμς Φλλου: 5679, Τετρτη 4/2/2009)

στερα απ διεξαχθεσες εκλογς στον Σνδεσμο Διαχερισης και ποκομιδς πορριμμτων και στον Σνδεσμο δρευσης αντιστοχως ΠΡΟΕΔΡΟΙ ξαν ο Ευστ. Γιαννολης και ο Ι. Κκλας.
  
Επιβραβεθηκε η πολιτικ τους απ τους αντιπροσπους των Δμων και κοινοττων γι’αυτ και ανανεθηκε η εμπιστοσνη προς τα πρσωπ τους.

Τποτε λλο πρα απ επιβρβευση της ασκομενης πολιτικς δεν μπορε να σημανει η επανεκλογ σε δο πολ ευασθητους χρους των κ. Ευστθιο Γιαννολη, δημρχου Κομποτου και Γιννη Κκλα, δημρχου ρχθου.


 Ο κ. Γιαννολης επανεκλχθηκε πρεδρος του Συνδσμου Διαχερισης και ποκομιδς πορριμμτων και ο κ. Κκλας πρεδρος του Συνδσμου δρευσης.

Και για τους δο αυτος Συνδσμους απαιτονται, αν μη τι λλο, πολ λεπτο χειρισμο, τους οποους διεκπεραωσαν με επιτυχα και οι δο πρεδροι. Διαχειρστηκαν τις υποθσεις με γνμονα το συμφρον των δμων και κοινοττων και συνακλουθα των πολιτν.

Ιδιατερα στην περπτωση του Συνδσμου Διαχερισης και ποκομιδς πορριμμτων, ο πρεδρος Ευστ. Γιαννολης κλθηκε να αντιμετωπσει το μεγλο κεφλαιο που λγεται ΧΥΤ (Χρος Υγειονομικς Ταφς πορριμμτων) και το φερε εις πρας: Ο ΧΥΤ εγκαινιστηκε απ τον υφυπουργ Εσωτερικν, Δημσιας Διοκησης και ποκντρωσης θανσιο Νκο και πλον οι Δμοι που εναι συμβαλλμενοι με τον  Σνδεσμο μεταφρουν τα απορρμματα στη Βλαχρνα. Εκκρεμτητες που υπρχαν - και εναι ελογο να υπρχουν – ρυθμζονται προεδρεοντος του χρνου, καθς ο κ. Γιαννολης παρακολουθε απ πολ κοντ την πορεα λειτουργας του. φιερνει αρκετ χρνο και πραν αυτο βζει τα πλνα για το επμενο διστημα. Δεν ταν μια εκολη υπθεση. Ο ΧΥΤ πρασε απ τα χλια κματα ως του παραδοθε κι αν δεν βρσκονταν ο κατλληλος νθρωπος σως οι Δμοι και οι Κοιντητες να τον περμεναν ακμη…

ντιλφθηκε αμσως την αναγκαιτητα της λειτουργας του και με τις κατλληλες κινσεις φερε εις πρας την κατασκευ ενς μεγλου ργου που συμβλλει αποφασιστικ στην προστασα του περιβλλοντος  αφο ταν γνωστς οι δισπαρτες νθεν κακεθεν ανεξλεγκτες χωματερς που αποτελοσαν ντροπ για το νομ, πραν του γεγοντος τι πντα υπρχε ο κνδυνος επιβαλλμενων ποινν απ την Ευρωπακ νωση. Πσο σημαντικ ταν αυτ η εξλιξη αποδεικνεται και απ το τι ο ΧΥΤ Βλαχερνν ταν ο πρτος οργανωμνος που λειτοργησε στην πειρο. Δεν υπρξαν αντιδρσεις απ τους κατοκους για την λειτουργα του και τρα η μια κατπιν της λλες περιοχς που επιθυμον να κατασκευσουν κι αυτς ΧΥΤ διοργαννουν αποστολς στη Βλαχρνα προκειμνου να δουν απ κοντ τα αποτελσματα για να κμψουν τις αντιδρσεις πολιτν, καθς διαπιστνεται τι εναι συμβατς προς το περιβλλον χωρς να προκαλονται επιπτσεις.

Μετ την ψηφοφορα που γινε ο Ευστ. Γιαννολης λαβε το σνολο των εκλεκτρων, κτι που δεν εναι και τσο πολ συνηθισμνο γεγονς. υτ αποτελε πργματι τραν απδειξη επιβρβευσης των χειρισμν του δημρχου Κομποτου που καλεται να υπηρετσει τον Σνδεσμο και για τα επμενα χρνια.


www.kompoti.gr
www.kompoti.gr

URL
www.kompoti.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=182