Προτάσεις Δήμου Κομποτίου για Καλλικράτη
Ημερομηνία Δευτέρα, Μάρτιος 15 @ 08:52:49 EET
Θέμα Δημοτικά Νέα


Απόσπασμα Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Κομποτίου
«… (Το Δ.Σ.) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Α. Εμμένει στην 127/2008 απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου και προτείνει την δημιουργία πέντε δήμων στο Νομό ¶ρτας, δύο στον ορεινό όγκο, δύο στον πεδινό και έναν την ¶ρτα ως πρωτεύουσας του νομού.
Προτείνει ταυτόχρονα την δημιουργία νέου Δήμου με έδρα το Κομπότι.


Ο νέος Δήμος να αποτελείται από τον Δήμο Κομποτίου, τον Δήμο Μενιδίου, τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, την κοινότητα Κομμένου και σ’ αυτόν να προστεθούν οι πρώην κοινότητες Λιμίνης, Μεγάρχης, Συκεών, Λουτροτόπου, Περάνθης, και οι οικισμοί Αμφιθέας και Νεοχωρακίου του Δήμου Πέτα, τα δε όρια να είναι εκείνα των Δήμων Κομποτίου, Μενιδίου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, Λιμίνης, Μεγάρχης, οικισμών Αμφιθέας και Νεοχωρακίου, και ο ποταμός ¶ραχθος. (Συκεών, Λουτρότοπου, Περάνθης).
Β. Σε περίπτωση που η δημιουργία πέντε δήμων δεν είναι εφικτή και δημιουργηθούν  τέσσερεις  δήμοι, προτείνει την δημιουργία νέου Δήμου με την προσθήκη στη παραπάνω πρόταση στο σύνολο τους των όμορων Δήμων Πέτα και Αράχθου.

Η παραπάνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε αριθμό   19/2010…».


Κατεβάστε την πρόταση του Δήμου Κομποτίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση "Καλλικράτης" όπως υποβλήθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς. (pdf)

Πρόταση Δήμου Κομποτίου για ''Καλλικράτη''


Το άρθρο αυτό προέρχεται από www.kompoti.gr
www.kompoti.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
www.kompoti.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=225