Διοργάνωση ημερίδας στo Κ.Π.Ε. Αράχθου ¶ρτας
Ημερομηνία Τρίτη, Μάιος 13 @ 15:16:31 EEST
Θέμα Νέα Γενικότερου Ενδιαφέροντος


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου ¶ρτας έχοντας υπόψη όλες τις σχετικές διατάξεις του Υ.ΠΑΙ.Θ., στα πλαίσια της πράξης: «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων έχει σχεδιάσει τη διοργάνωση και υλοποίηση ημερίδας με θέμα:

«Ενεργειακές Καλλιέργειες: μια εναλλακτική λύση για την προστασία του περιβάλλοντος»Η διεξαγωγή της ημερίδας θα γίνει την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 4:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Αράχθου ¶ρτας, στην Κόπραινα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φορείς, επαγγελματίες (όπως αγρότες, γεωπόνους), εργαζόμενους αλλά και άνεργους ενδιαφερόμενους, καθώς και εκπαιδευτικούς, της τοπικής ή και ευρύτερης περιοχής, στα πλαίσια των δράσεων της δια βίου μάθησης για ενήλικες.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στα γραφεία του Κ.Π.Ε. Αράχθου ¶ρτας στo τηλέφωνο: 2681069654, ή να αποστείλουν e-mail στο kpeart@sch.gr.

Το Κ.Π.Ε. Αράχθου θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης.

 

                           Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ

                            Μπέλλος Δημήτριος

Το άρθρο αυτό προέρχεται από www.kompoti.gr
www.kompoti.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι ο εξής
www.kompoti.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=330